Wie zijn wij

OVER ONS

Anthony Migchels

Anthony Migchels

Anthony Migchels

Zijn missie is de mensheid weer in zijn kracht te zetten met een modern geld concept en een valuta in de praktijk. Hij deelt zijn kennis over prangende zaken in de wereld economie, en door ‘de Gelre’ op te zetten, de eerste regionale munt in Nederland, geeft hij, voor het eerst in de geschiedenis, een valuta die rente vrij is en in een juiste verhouding staat tot andere valuta (de Euro, Dollar en de Yen).
Anthony is een vooraanstaand expert op rente vrije economie├źn.

 

 

 

 

Tilasmi Frigge

Tilasmi Frigge

Tilasmi Frigge

Na jaren van studie naar wat de mensheid nu tegen houdt om te evolueren naar een liefde volle samenleving, kwam hij achter de samenzwering die de mensheid emotioneel, geestelijk en spiritueel vormt tot een gewillige arbeider – slaaf. De leugens halen hun macht uit de huidige valuta systemen, ontworpen door de eigenaren van de banken. Hij heeft Anthony Migchels op het internet gevonden en is bevriend met hem geraakt.
De mensheid gedraagt zich lelijk als hij onder genoeg stres staat. We zijn eeuwen als niet duizenden jaren gecorrumpeerd om te geloven dat het kwaad in ons allen zit. Tilasmi gelooft dat we in situaties zijn gezet zodat we ons zo gedragen. Dit systeem is ontworpen om de slechtste mens in de machtigste posities te krijgen. Een van die systemen is het huidige geld systeem. We hebben schulden, dus zijn we schuld slaven. Om dit te veranderen wil hij de wereld laten weten dat er een geld systeem bestaat dat geen rente rekend. Anthony heeft dit systeem in vele jaren uitgewerkt en zij geloven dat dit systeem de mensheid weer menselijk kan maken zonder stres, slavernij of oorlogen…

Leave a comment

You must log in to post a comment.

Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook